Blog: Ιστοσελίδες / SEO / Νέα και Τάσεις

Websites - Applications S.E.O.

Joomla 4! - Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων

Joomla 4! - Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων

Joomla 4

Ένα ευέλικτο σύστημα

Θέλετε ένα ευέλικτο σύστημα, εύκολα προσαρμόσιμο;
 • Διατίθενται πάνω από 6.500 επαληθευμένες επεκτάσεις και πρότυπα υψηλής ποιότητας, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν.
 • Τεκμηρίωση & Εκπαίδευση με βίντεο δωρεάν διαθέσιμα.
 • Το σύστημα Layout & Overrides και οι ενσωματωμένες επεκτάσιμες λειτουργίες διευκολύνουν τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων.
 • Εύκολο να βρείτε και να προσλάβετε Ολοκληρωτές και Προγραμματιστές υψηλής ποιότητας.

Σύστημα ανοιχτού κώδικα

Θέλετε ένα σύστημα ανοιχτού κώδικα, το οποίο υπόκειται σε προσεκτικούς ελέγχους;
 •  Καθώς ο πηγαίος κώδικας είναι προσβάσιμος, οι προγραμματιστές μπορούν εντοπίσουν και διορθώσουν τα σφάλματα γρήγορα.
 • Με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, είναι πιθανό να πάρετε κώδικα καλύτερης ποιότητας, από άτομα ικανά σε όλο τον κόσμο για να δουν, να ελέγξουν και να σας βοηθήσουν.
 • Είναι εύκολο για τους προγραμματιστές να αναβαθμίσουν στοιχεία και να προσθέσουν τις δυνατότητες που χρειάζεστε.
 • Χαμηλότερο κόστος καθώς έχετε μια ευρύτερη ομάδα προγραμματιστών για να προσλάβετε.

Πρώτα η Ασφάλεια

Θέλετε ένα ασφαλές και στιβαρό σύστημα;
 • Με έμφαση στην ασφάλεια, το Joomla 4 σας βοηθά να προστατεύσετε την φήμη της επιχείρησής σας.
 • Η βελτιωμένη ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των δεδομένων σας.
 • Το κόστος μιας παραβίασης δεδομένων είναι υψηλό. Ξεκινήστε με ένα ισχυρό και αξιόπιστο CMS.

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο

Θέλετε ένα σύστημα μετο οποίο να μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας εύκολα;
 • Με το Joomla 4 έχετε ένα CMS που προσφέρει πολυγλωσσικότητα με την εγκατάστασή του.
 • Δεν απαιτούνται επιπλέον επεκτάσεις και έξοδα για την προσθήκη επιπλέον γλωσσών.
 • Υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργία ξεχωριστών σελίδων ανά γλώσσα, ώστε να είναι περισσότερο φιλικές στον κάθε χρήστη.
 • Επικοινωνήστε με όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας το Joomla 4.

Επεκτάσιμο σύστημα

Θέλετε ένα σύστημα που να συμβαδίζει με την εξέλιξη της επιχείρησής σας;
 • Η ανάπτυξη είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση και χρησιμοποιώντας το Joomla 4 θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να την αντιμετωπίσετε.
 • Με την δυνατότητα ενσωματωμένης πολυγλωσσίας, η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να επεκταθείτε σε νέες χώρες όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.
 • Με μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα επεκτάσεων τρίτων και πρότυπα ιστότοπου, οι ανάγκες των πελατών σας ικανοποιούνται εύκολα.
 • Χάρη στην αρχή του ανοιχτού λογισμικού και της ισχυρής ασφάλειας το Joomla σας επιτρέπει να αποκτήσετε εύκολα μέσα από μια μεγάλη βάση προγραμματιστών, εξατομικευμένες και υψηλής αξίας επεκτάσεις.

Joomla4All

Ένα βραβευμένο CMS Ανοιχτού Κώδικα

Το Joomla είναι ένα βραβευμένο CMS Ανοιχτού Κώδικα που κατασκευάστηκε και συντηρείται από μια ισχυρή κοινότητα εθελοντών που αγωνίζονται για την παραγωγή ισχυρού, ασφαλούς, εύκολου στη χρήση του λογισμικού.
Είναι ελεύθερο να το κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε και οι λειτουργίες του βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής.

Το Joomla επιτρέπει στους δημιουργούς ιστοσελίδων να δημιουργήσουν ισχυρές ιστοσελίδες, όπου η διατήρηση του περιεχομένου τους είναι εύκολη και απρόσκοπτη.

Joomla4SEO

Joomla4SEO

Ανεβείτε γρήγορα στην κορυφή οποιασδήποτε μηχανής αναζήτησης με το Joomla 4. Φροντίζει για το SEO, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην παρατήρηση του εξαιρετικού περιεχομένου σας. Το SEO που είναι ενσωματωμένο στη σελίδα σημαίνει ότι έχετε τη σωστή δομή σελίδας χωρίς πρόσθετες επεκτάσεις.
Joomla4Emails

Joomla4Emails

Τα προσαρμόσιμα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης και εξατομίκευσης ιστότοπου. Αλλάξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία σας. Χρησιμοποιήστε το ξεχωριστό στυλ του ιστότοπού σας για να επικοινωνείτε με τους χρήστες σας όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας.
Joomla4Speed

Joomla4Speed

Με το Joomla 4 επωφελείστε από αυξημένη απόδοση. Η ταχύτητα είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες για τη μετατροπή κλικ σε προβολές. Είτε ο ιστότοπός σας είναι ηλεκτρονικό εμπόριο είτε πρέπει να αυξήσετε τις συνδρομές σας. Το Joomla 4 το κάνει σαν πύραυλος.
 
Joomla4Accessibility

Joomla4Accessibility

Το Joomla 4 προσφέρει την καλύτερη προσβασιμότητα στην κατηγορία. Όλοι οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας θα επωφεληθούν. Η διάταξη, η αντίθεση και η υποδομή έχουν ενσωματωμένη πρόσβαση. Το Joomla 4 στοχεύει στις Οδηγίες προσβασιμότητας W3C (WCAG) 2.1 (με συμμόρφωση με AA)
Joomla4Design

Joomla4Design

Μια επανασχεδιασμένη περιοχή διαχείρισης επιταχύνει τη δημιουργία περιεχομένου. Οι βελτιωμένες ενημερώσεις του διαχειριστή πολυμέσων και των επεξεργαστών σας δίνουν τη δύναμη να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε εκπληκτικούς ιστότοπους. Τα πρότυπα άρθρου σας βοηθούν εσάς και τους συναδέλφους σας να διατηρήσετε το σχεδιασμό της σελίδας.
Joomla4Workflows

Joomla4Workflows

Με τις ροές εργασιών, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε αριθμό διαδικασιών για να μεταφέρετε τη δημιουργία του περιεχομένου σας από την ιδέα στην γυαλισμένη δημοσίευση με καθορισμένο και ελεγχόμενο τρόπο. Τα πρόσθετα ροής εργασίας δημιουργούν μια ισχυρή νέα οικοσφαίρα που επιταχύνει τη δημιουργία περιεχομένου.
Joomla4Search

Joomla4Search

Αφήστε τους χρήστες σας να βρουν το περιεχόμενό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Η αναζήτηση Joomla 4 είναι προηγμένη και διαμορφώσιμη. Με έναν ενεργό ευρετηριαστή, μόλις καταχωριστεί στο δείκτη, προσθέτει περιεχόμενο όπως δημιουργείται, οπότε δεν χρειάζεται παρά να επικεντρωθείτε στη δημιουργία πιο εκπληκτικού περιεχομένου.
Joomla4Security

Joomla4Security

Η λειτουργία ενός ιστότοπου με καλά γραμμένο, τελευταίας τεχνολογίας κώδικα σας βοηθά να παραμείνετε ασφαλείς. Το Joomla 4 περιέχει πολλές αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και να κρατήσουν τους χάκερ μακριά. Η μετάβαση στο Joomla 4 είναι η σοφή επιλογή.

Προτεινόμενα

Κοινοποίηση

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
 
Σχεδιασμος, Κατασκευη & Προωθηση Ιστοσελιδων, SEO βελτιστοποιηση

Digital Marketing

Content & Email marketing
Search Engine Optimization

Επικοινωνία

Call: +30-6942-034-255
email us: info@nessus.gr