Υπηρεσίες διαδικτύου

Μεταφορά περιεχομένου (migration) Ιστοσελίδας παλιότερης έκδοσης Joomla σε νέα έκδοση Joomla 3.x

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας Joomla που έχετε και να μεταφέρουμε άρθρα και εικόνες από ιστοσελίδα παλιότερης έκδοσης joomla που πιθανον έχετε σε νεότερη έκδοση του joomla cms.
Κατασκευή ιστοσελίδας σε Joomla CMS

Κατασκευή ιστοσελίδας σε Joomla CMS

Κατασκευή ιστοσελίδας σε Joomla CMSΣχεδιασμός και κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε το Σχεδιασμό και την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla CMS, με απεριόριστο αριθμό σελίδων, με κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α., παρέχοντας σας έτσι, τη δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές/προσθήκες) και από εσάς τους ίδιους.

Ο σχεδιασμός των δυναμικών ιστοσελίδων που δημιουργούμε, έχει ώς σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση σας ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιήστε. Επίσης, η εικαστική προσέγγιση μας στοχεύει στην βέλτιστη λειτουργική χρήση των ιστοσελίδων.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονη σχεδίαση και λειτουργικό χαρακτήρα. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας σας, δημιουργώντας μια ελκυστική και διαδραστική παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Διαχείριση ιστοσελίδων Joomla

Πλήρης και επαγγελματική διαχείριση της ιστοσελίδας σαςΣήμερα σχεδόν όλες οι εταιρίες και σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες έχουν ιστοσελίδα.

  • Πόσοι όμως από αυτούς πραγματικά την διαχειρίζονται όπως πρέπει;
  • Πόσοι ανανεώνουν το περιεχόμενο της τακτικά;

Οι λόγοι που οι περισσότεροι παραμελούν την διαχείριση της ιστοσελίδας τους είναι είτε η έλλειψη χρόνου, είτε η έλλειψη γνώσεων, είτε η έλλειψη κατάλληλου υπαλληλικού προσωπικού.

Σχεδιασμος, Κατασκευη & Προωθηση Ιστοσελιδων, SEO βελτιστοποιηση

Digital Marketing

Content & Email marketing
Search Engine Optimization

Επικοινωνία

Send us an email:
nessus@ymail.com