Ο χρόνος είναι χρήμα! 
Ενώ μπορούμε να σας προσφέρουμε ιστοσελίδες που μπορείτε να διαχειριστείτε, εκτιμούμε επίσης ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος σε μια μικρή επιχείρηση. Ειδικά σε εκείνους που μόλις ξεκινούν ή έχουν πολύ λίγο προσωπικό.

Διατηρώντας την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη, ακόμη και με ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως είναι το Joomla! και πάλι χρειάζεται χρόνος. Πολλές επιχειρήσεις σκοπεύουν να εξοικονομήσουν χρήματα είτε με τη δημιουργία ενός δικού τους δικτυακού τόπου είτε με τη χρήση ενός συστήματος CMS για να διαχειριστούν τον ιστότοπό τους. Αυτό είναι καλό αν έχετε το χρόνο ή το προσωπικό για να αναλάβετε την ευθύνη. Πολλοί από τους πελάτες μας σύντομα διαπιστώνουν ότι δεν έχουν το χρόνο - ειδικά όταν μεγαλώνει η επιχείρηση - για να διαχειριστούν και να διατηρήσουν την εταιρική τους παρουσία στο διαδίκτυο.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε? 
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η εμπειρία μας. Με αυτήν την εμπειρία, είμαστε, πολύ συχνά, σε θέση να ενημερώσουμε και να διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας πολύ πιο γρήγορα από εσάς. 

Επομένως, το συνολικό κόστος της διαχείρισης της ιστοσελίδας σας δεν είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζετε. Ακόμη και αν έχετε ένα μέλος του προσωπικού ή ο γραμματέας σας διαχειρίζεται την ιστοσελίδα, ο χρόνος που δαπανάται από αυτούς είναι πιθανώς πολύ πιο παραγωγικός αλλού.

Τι κοστίζει λοιπόν; 
Οι υπηρεσίες διαχείρισης βασίζονται στον αριθμό ωρών που διαθέτουμε ανά μήνα για τον ιστότοπό σας. Αυτό λειτουργεί σαν μια μηνιαία επιταγή με εγγυημένους χρόνους ανάκαμψης που κανονικά δεν υπερβαίνουν τις 24 ώρες.

Το ελάχιστο αντίτιμο είναι μόνο €25 το μήνα, το οποίο όμως σας εξοικονομεί αρκετές ώρες εργασίας! Επιπλέον, οι ώρες που έχουν διατεθεί μπορούν να μεταφερθούν στον επόμενο μήνα εάν δεν χρησιμοποιηθούν για μέγιστο διάστημα 12 μηνών. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πελάτες μας καταναλώνουν τις «αποθηκευμένες» ώρες τους για να βοηθήσουν να δώσουν στους ιστοτόπους τους μια ανανέωση στο τέλος του 12μηνου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε ήδη υπάρχοντες ιστότοπους, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε με ένα νέο έργο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να δείτε πώς μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα!

powered by social2s
Κύλιση στην Αρχή