Κατασκευή ιστοσελίδας

Εχουμε σχεδιάσει μερικά πλάνα όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων,  χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla CMS.

Τα πλάνα κατασκευής ιστοσελίδας που έχουμε ετοιμάσει, έχουν τα εξής γενικά χαρακτηριστικά:

  • Βασίζονται σε επιλεγμένα πρότυπα με σύγχρονη σχεδίαση και λειτουργικό χαρακτήρα.
  • Εμπεριέχουν τεχνολογία Responsive Web Design (RWD), η οποία που προσαρμόζει τα στοιχεία της κατάλληλα ανάλογα με την συσκευή στην οποία παρουσιάζεται (Mobile-Ready). Αποτέλεσμα είναι η βέλτιστη εμπειρία θέασης/προβολής/παρουσίασης και η εύκολη ανάγνωση και πλοήγηση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).
  • Παρέχουν την δυνατότητα πολυγλωσσικού περιεχομένου (Multilingual website), για την δυνατότητα εμφάνισης των κειμένων σας σε 2 ή περισσότερες διαφορετικές γλώσσες.
  • Εμπεριέχουν σύνδεσιμότητα με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Ready).
  • SEF: Διαθέτουν φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης eShops και ειδικών εφαρμογών. Ειδικές εφαρμογές για online κρατησεις, ραντεβού, υπηρεσιες, events κλπ.
  • Εχουν την δυνατότητα σύνδεσης με Google analytics για την παρακολούθηση των στατιστικών δεδομένων της ιστοσελίδας.
  • Έχουν ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης δημιουργίας Sitemaps (Auto Sitemaps).(Αυτοματοποιημένη καταχώρηση των σελίδων στη μηχανή αναζήτησης της google).

Επίσης με όποιο πλάνο κατασκευής ιστοσελίδας και αν επιλέξετε, προσφέρεται:

  • Δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας για ένα έτος με πιστοποιητικό ασφαλείας Let's Encrypt SSL σε αξιόπιστους ευρωπαϊκούς server.
  • Δωρεάν αναβαθμίσεις ασφαλείας της πλατφόρμας, επίσης για ένα έτος.

Πλάνα κατασκευής ιστοσελίδων, που ενσωματώνουν συστήματα διαχείρισης και προβολής κρατήσεων. Είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα (Hotels, Apartments, Luxury Villas, Travel Agents).

Πλάνα κατασκευής ιστοσελίδων που ενσωματώνουν συστήματα διαχείρισης και προβολής κρατήσεων με σκοπό την ενοικίαση οχημάτων. Για παράδειγμα Auto-Moto Rentals ή την μεταφορά προσώπων (Transfers, Limousines, Taxi, κλπ).

Προσχέδια για την κατασκευή ιστοσελίδων, ιδανικών για κάθε χρήση και κάθε τύπο επιχείρησης αλλά και κάθε επαγγελματία (multipurpose). Ιδανική λύση για όποιον  θέλει ενα ιστότοπο με δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Οι ιστοσελίδες βασίζονται στην τεχνολογία Responsive Design και είναι φιλικές ως προς τις μηχανές αναζήτησης και τον χρήστη.

Πλάνα κατασκευής ιστοσελίδων με eShop. Οι ιστοσελίδες αυτές ενσωματώνουν συστήματα διαχείρισης Ηλεκτρονικών καταστημάτων (eShop) για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

Κατασκευή ιστοσελίδας για επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης. Ιδανική λύση για Εστιατόρια, Bars, Cafe και γενικά για επιχειρήσεις που ασχολούνται με φαγητό-ποτό. Δυνατότητα ενσωμάτωσης συστημάτων online κρατήσεων τραπεζιών, delivery, κλπ.

Ιστοσελίδες για επιχειρήσεις και agencies που δραστηριοποιούνται στο δημιουργικό τομέα, διάφορους οργανισμoύς, ή επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν το χαρτοφυλάκιo τους. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προσχέδια προς επιλογή, ανάλογα με τον τομέα που απευθύνεστε.

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων. Ιστοσελίδες με ειδικές εφαρμογές για την πώληση, ενοικίαση και ενοικίαση ακινήτων στο διαδίκτυο. Οι λύσεις μας προσφέρουν προσαρμογή σε σχεδόν όλα τα Real estate συστήματα, υποστηρίζοντας πολλούς χρήστες, από εταιρείες Real Estate έως Agents, Owners, Sellers, Builder, Realtor κλπ.
Κύλιση στην Αρχή