Internet Marketing

Σας βοηθάμε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, λαμβάνοντας τα μυνήματα από τα κοινωνικά μέσα.

Οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο προς τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν ωριμάσει ως κανάλι επικοινωνίας και οι άνθρωποι τα έχουν συνδυάσει στη ζωή τους και αναμένουν ότι και οι επιχειρήσεις θα κάνουν το ίδιο.

Τα κοινωνικά μέσα είναι το κανάλι το οποίο επηρεάζει σημαντικά την αγοραστική επιρροή. Μια επιτυχημένη στρατηγική στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης διατηρεί το εμπορικό σήμα (brand name) σας ζωντανό.

Ολα τα κοινωνικά μέσα δεν είναι ίδια.

Οι εταιρείες συχνά κάνουν το λάθος της ενασχόλησης τους στα κοινωνικά μέσα χωρίς κάποιο σχέδιο. Οι προσδοκίες τους δεν είναι ρεαλιστικές και όταν τελικά δεν αποκτήσουν τα αποτελέσματα που περιμένουν, χάνουν το ενδιαφέρον τους. 

SEO services : Τι είναι;

είναι ένα σύνολο από τεχνικές και διαδικασίες που έχουν ώς στόχο να αυξήσουν την προβολή μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. 

Οι υπηρεσίες που αφορούν στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, συχνά απαιτούν το συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, ο οποίος παράγεται από τις μηχανές αναζήτησης καί που θα την κάνουν φιλικότερη στις μηχανές αναζήτησης.  

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO (Search Engine Optimization), πρόσκεινται κυρίως στον τομέα του internet marketing. 

Γενικότερα μιλώντας στις SEO υπηρεσίες μπορεί να περιληφθεί οποιαδήποτε μέθοδος η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση της κυκλοφορίας για την ιστοσελίδα.

Social Media Marketing (Facebook, Twiter, Youtube, GooglePlus, etc..)Social Media Marketing είναι η χρήση των Κοινωνικών Δικτύων (social media) και διαφόρων ιστοσελίδων, για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.  Οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ενσωματωμένα τα δικά τους εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν την πρόοδο και την επιτυχία, σχετικά με τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

 

Το πεδίο του Online Reputation Marketing εξελίχθηκε από τη σύνδεση του τομέα της φήμης μιας επιχείρησης (Brand Marketing) και του τομέα της διαχείρισης της φήμης αυτής (Reputation Management) στο διαδίκτυο.

Στον κοινωνικά συνδεδεμένο κόσμο της νέας χιλιετίας, η φήμη μιας επιχείρησης είναι πλεόν σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και σε όλους τους καταναλωτές, που μπορούν και σχολιάζουν online, στις διάφορες ιστοσελίδες ή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι κρίσιμο στην νέα αυτή εποχή για όλους τους επαγγελματίες, να ελέγχουν την φήμη τους στο διαδίκτυο, αναπτύσοντας ίσως και μια πιο επιθετική προσέγγιση στο θέμα αυτό.

Internet Marketing

Καθημερινά προστίθενται αρκετά νέα websites στο Διαδίκτυο που αρκετά από αυτά είναι ανταγωνιστικά σε εσάς, και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

Για να έχει λοιπόν επιτυχία ο δικτυακός σας τόπος θα πρέπει να αποκτήσει επισκεψιμότητα και να πείθει τους κατάλληλους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας.

Εδώ λοιπόν επεμβαίνει το Internet Marketing με διάφορες μεθόδους και στρατηγικές για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία. Οι μέθοδοι αυτοί πικοίλουν και εφαρμόζονται είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμούς, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μερικές από αυτές είναι :

  • Search Engine Optimization (SEO) : Βελτίωση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης ( google, yahoo, bing, yandex, κ.α. )
  • Email Marketing : Διαφημιστικές καμπάνιες μέσω E-mail σε στοχευμένα target groups
  • Social Media Marketing : Διαφημιστικές καμπάνιες στα Social Media ( facebook, twitter, youtube, κ.α. )
  • Online Advertising : Διαφημιστικές καμπάνιες σε διάφορους ιστότοπους ( websites, portals, blogs κ.α. )

 

Social Media Advertising

 

 

Διαφήμιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 

Let us help you grow your business today with social media ads.

 

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας βρίσκουμε μια κερδοφόρα φόρμουλα που να ανταποκρίνεται στους στόχους και τις ανάγκες τους, και που η οποία θα παράγει διαφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα.
 
Επικεντρωνόμαστε στον κάθε πελάτη χωριστά, διασφαλίζοντας ότι θα του παρέχουμε μια απόδοση επένδυσης (ROI), με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους, τις ανάγκες του.
 
Προσαρμόξουμε λύσεις πληρωμένης αναζήτησης και στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σας, που θα σας καταστήσουν ανταγωνιστικούς μέσα στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
 
Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικλης δικτύωσης!

Why Choose Us
Social Media Pages That We Can Advertise On:
Διαχείριση Social Media
Let us help you grow your business with social media advertising!
Our social media Specialists are here to help you every step of the way. Making your life better is our priority. View More

 

 

Κύλιση στην Αρχή